• Achteraf betalen met Klarna
 • Gratis verzending in NL vanaf €100
 • 14 dagen bedenktijd

4.5


  Retourneren & service

  Mag ik mijn artikel retourneren?

  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

  Uitgezonderde producten

  Elektronische producten zijn vanwege hun aard uitgesloten van de retourregeling omdat van deze producten niet gecontroleerd kan worden of ze niet gemonteerd zijn geweest. Deze producten kunnen onzichtbaar en onherstelbaar beschadigd raken door verkeerde montage. Ook is het mogelijk dat ze na aangesloten te zijn geweest zijn ‘ingeleerd’ dan wel ingeregeld waardoor ze niet meer op een ander voertuig zijn te gebruiken. Onder deze uitzonderingsregel vallen onder andere CDI en ECU units, maar ook begrenzers, cockpit/teller units, sensoren etc.

  Ook technische onderdelen zoals cilinders, zuigers, tandwielen, uitlaten en dergelijke, alsmede producten die op bestelling, al of niet op maat, worden gemaakt kunnen niet met gebruikmaking van de retourregeling worden geretourneerd.

  Ook andere producten die reeds gemonteerd zijn geweest worden NIET retour genomen!

  Hoe retourneer ik mijn artikel?

  Als u een artikel retour wilt sturen kunt u dit doen door ons een mail te sturen naar [email protected] of via het contactformulier op de contactpagina. Vermeld in deze mail uw factuurnummer en het artikel of artikelen die u wilt retourneren.

  Vervolgens krijgt u binnen een reactie met alle gegevens die nodig zijn om uw product te kunnen retourneren.

  Bewaar altijd uw verzendbewijs totdat wij hebben bevestigd dat het artikel is ontvangen.

  Kan ik mijn artikel ook omruilen?

  Dat kan. Ook hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als bij retourzendingen. Als u een artikel om wilt ruilen kunt u dit doen door ons een mail te sturen naar [email protected] of via het contactformulier op de contactpagina.

  Wie betaalt de verzendkosten bij een retourzending?

  De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Binnen Nederland is dit een bedrag van €6,95 via PostNL.

  Hoe snel wordt ik terugbetaald na retourneren?

  Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen en het artikel hebben gecontroleerd zullen wij uw geld direct terugstorten. Dit kan 1 tot 3 werkdagen duren, afhankelijk van de methode waarop u heeft betaald.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0