Vespa Primavera beenkleed

Heeft u tijdens het rijden vaak last van de kou, regen, wind of hagel? Dan is een Vespa Primavera beenkleed een goede oplossing! Op deze manier heeft u in ieder geval altijd warme en droge benen.


Warm blijven op de scooter

Bij Jynkx hebben we alleen de beste kwaliteit Vespa beenkleden. U heeft de keuze uit een origineel Vespa beenkleed of een Tucano Urbano beenkleed. De beenkleden zijn gevoerd van binnen zodat u voortaan niet weer 3 lagen extra kleding nodig heeft om warm te blijven.

Vespa beenkleed monteren

Een beenkleed monteren op de Vespa Primavera is heel eenvoudig. U volgt hiervoor een aantal simpele stappen. Het volgende voorbeeld geldt voor een Tucano Urbano beenkleed. Voor een origineel Vespa beenkleed is het proces vergelijkbaar

Stap 1: Maak het beenkleed door middel van het klittenband vast aan de bovenkant van het voorscherm.

Stap 2: Maak de rode riemen met haakjes vast achter het voorspatbord. Hier zitten speciale gaten in het frame van de Vespa Primavera

Stap 3: Klik de zwarte riemen vast aan de binnenkant van het beenkleed. Deze moeten worden bevestigd onder het contactslot van de scooter (tegen het beenschild aan). Zorg ervoor dat de ene riem hoger zit dan de ander.

Stap 4: Maak de blauwe riemen vast aan de onderkant van het frame. Deze zorgen ervoor dat het beenkleed naar achter wordt getrokken, dus zorg ervoor dat deze redelijk strak zitten.

Soms zitten er nog dopjes in de gaten van het frame. Als dit het geval is, verwijder deze dan eerst.

Tip:

Let er bij de montage goed op dat de scooterverlichting niet wordt belemmerd door het beenkleed. Dit kan gevaarlijke situaties veroorzaken!

Vespa Primavera beenkleed kopen

Een Vespa Primavera beenkleed bestelt u bij ons eenvoudig online. Betalen kan veilig via verschillende betaalmethoden.

Bekijk alle Vespa Primavera accessoires:
Alarmen & sloten
Angeleye
Banden & velgen
Beugels & dragers
Hoezen & beenkleden
LED verlichting
Onderhoud
Opvoeren
Styling
Windschermen
Zadels & zadelhoezen

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Jynkx / - Reviews @