Geen producten in je winkelmand
Menu

Voorvalbeugel Vespa Primavera / Sprint mat zwart origineel

105.95

Productomschrijving:

Voorvalbeugel Vespa Primavera / Sprint Mat Zwart origineel

Met een scooter valbeugel / sierbeugel zorg je ervoor dat je Vespa Primavera of Sprint optimaal beschermt wordt. Het kan immers gebeuren dat hij omvalt of er een ongeluk gebeurt tijdens het rijden. Dit kan een flinke schade aanrichten wat kan oplopen tot in de honderden euro’s! Dat is de reden dat wij altijd aanraden om zowel een voorvalbeugel als een achtervalbeugel te monteren. Deze valbeugels vangen de eerste klap op en zorgen ervoor dat de schade aan uw scooter beperkt blijft.

Deze originele mat zwarte voorvalbeugel gaat perfect in combinatie met een originele mat zwarte achtervalbeugel voor de Vespa Primavera / Sprint.

Natuurlijk geven deze beugels ook een nieuwe look aan uw scooter! Hiermee dienen ze als sierbeugels. Tegenwoordig kan een zwarte sierbeugel op de Vespa Primavera en Sprint bijna niet meer ontbreken. De Vespa voorbeugel is dan ook één van de populairste accessoires op de markt.

Voorvalbeugel monteren / vastzetten

Een voorvalbeugel kun je eenvoudig zelf monteren. Deze beugel wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Hij bestaat uit 2 helfden die in elkaar geschoven worden.

Korte specificaties voorbeugel Vespa Primavera / Sprint

– Merk: Vespa origineel
– Kleur: mat zwart
– Inclusief bevestigingsset / montageset
– Valbeugel Vespa sprint / Primavera

Ben je opzoek naar een originele Vespa voorvalbeugel, maar past mat zwart niet bij de uitstraling van je scooter? Wij hebben zowel een originele chrome voorbeugel als een originele glans zwarte voorbeugel.

Wil je wel een voorbeugel, maar heb je een kleiner budget? Dan bieden wij ook nog de imitatie varianten aan. Ook deze zijn beschikbaar in het mat zwart en chroom.

Scroll naar top