Geen producten in je winkelmand
Menu

Spatbordbeugel Vespa Primavera / Sprint glans zwart

32.95

Productomschrijving:

Spatbordbeugel Vespa Primavera / Sprint glans zwart

Deze beugel heeft meerdere functies. Hij dient namelijk zowel als sierbeugel en als valbeugel. Hij geeft uw scooter, vooral in combinatie met andere glans zwarte accessoires een compleet nieuwe look. Tegelijkertijd beschermt hij het spatbord van uw Vespa Primavera of Sprint tegen schade.

Schade aan uw scooter is altijd vervelend, maar gelukkig zijn onderdelen vaak vrij eenvoudig zelf te vervangen. Bij een voorspatbord is dit een ander geval en in de meeste gevallen zal dit door een ervaren monteur uitgevoerd moeten worden. Dit kan enorm kostbaar zijn en dus is het beter om schade vooraf te voorkomen. Deze valbeugel biedt hiervoor de juiste oplossing. Hij vangt de eerste klap op en voorkomt in de meeste gevallen de ergste schade.

Vespa spatbordbeugel monteren

Een voorspatbordbeugel is voor de meeste mensen eenvoudig zelf te monteren. Alles wat nodig is wordt er standaard bijgeleverd.

Korte specificaties spatbordbeugel Vespa Primavera / Sprint

– Kleur: glans zwart
– Makkelijk zelf te monteren
– Biedt goede bescherming tegen schade

Bent u opzoek naar een imitatie spatbord beugel, maar past glans zwart niet bij uw scooter? Wij hebben deze beugels ook beschikbaar in het mat zwart en chroom voor de Vespa Primavera en Sprint.

Zijn al uw scooter beugels origineel en wilt u ook graag een originele spatbordbeugel? Wij hebben zowel een mat zwarte beugel als chrome beugel.

Scroll naar top