Spatbordbeugel Vespa Primavera / Sprint chroom imitatie

32,95

  • Gespecialiseerd in Piaggio & Vespa
  • Levering via PostNL
  • Afhalen in Houten mogelijk

Productomschrijving:

Spatbordbeugel Vespa Primavera / Sprint chroom imitatie

De voorspatbordbeugel behoort tot één van de meest populaire Vespa accessoires. De voornaamste reden hiervoor is dat deze beugel zorgt voor een nieuwe look, vooral in combinatie met andere zwarte sierbeugels.

Uiteraard dient deze beugel niet alleen als sierbeugel. Een ander groot voordeel is dat deze beugel het voorspatbord van uw scooter beschermt tegen schade. Hij dient dus tegelijkertijd als valbeugel. Het monteren van deze beugel is verstandig omdat het voorspatbord één van de delen is die het snelst beschadigd. Het kan altijd gebeuren dat het spatbord langs een muur schaaft of dat u tijdens het rijden per ongeluk ergens tegenaan rijdt. Omdat het vervangen van een voorspatbord enorm kostbaar kan zijn is het verstandig om schade vooraf zo veel mogelijk te voorkomen of in ieder geval te beperken.

Vespa Primavera  / Sprint spatbordbeugel monteren

Alles wat er nodig is voor de montage van deze beugel wordt standaard meegeleverd. Voor de meeste mensen is deze beugel dan ook gemakkelijk zelf te monteren.

Korte specificaties spatbordbeugel Vespa Primavera / Sprint

– Kleur: chroom
– Eenvoudig te monteren
– Biedt goede bescherming tegen schade
– Dient als valbeugel en sierbeugel

Bent u opzoek naar een spatbord beugel, maar past chroom niet bij de rest van uw beugels en accessoires? Wellicht bent u wel opzoek naar een zwarte spatbordbeugel. Wij hebben deze beugels beschikbaar in het mat zwart en glans zwart voor de Vespa Primavera en Sprint.

Zijn al uw scooter beugels origineel en wilt u ook graag een originele spatbordbeugel? Wij hebben zowel een mat zwarte beugel als een chrome beugel.