Vespa sprint zadels & zadelhoezen

Bent u van plan om uw oude Vespa Sprint zadel te vervangen? Bij Jynkx hebben we verschillende custom zadels en zadelhoezen. Alle custom zadels zijn origineel van Vespa, maar dan op een professionele manier opnieuw bekleed. Hierdoor zal u niet snel iemand tegenkomen met hetzelfde zadel.

  • Custom zadelhoes buddydek Vespa Primavera Sprint zwart
  • Custom zadelhoes buddydek Vespa Primavera Sprint rood
  • Custom zadelhoes buddydek Vespa Primavera Sprint wit
  • Zadel Mono Vespa Sprint origineel

Waarom een Vespa Sprint custom zadel?

Er zijn verschillende redenen om over te gaan op een custom zadel. Helaas komt het zelfs bij een origineel Vespa Sprint zadel nog wel eens voor dat er een gat in de hoes ontstaat. Ook horen wij nog wel eens dat een zadel slot kapot is waardoor het zadel open gebroken moet worden en hierna onbruikbaar is geworden.

Omdat een origineel Vespa Sprint zadel van zichzelf al prijzig is, kunt u vaak voor dezelfde prijs een custom scooterzadel kopen. Hiermee maakt u uw scooter nog unieker. Een custom zadel kunt u zelf maken door de standaard zadelhoes te vervangen door een custom zadelhoes.

Verschillende custom zadels

Wij hebben Vespa Sprint zadels en zadelhoezen beschikbaar in verschillende soorten en printen. Enkele voorbeelden zijn: slangenleer print en een Audi rs look zadel.