Geen producten in je winkelmand
Menu

Vespa sprint beugels & dragers

Vespa Sprint sierbeugels, ook wel valbeugels genoemd, behoren tot de populairste accessoires voor de Vespa scooters. Bij Jynkx hebben wij dan ook een ruim aanbod met verschillende Vespa sprint beugels. Sierbeugels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heb je bijvoorbeeld: een voorbeugel, achterbeugel, spatbordbeugel en een treeplank beugel boven de accu. Ook hebben wij de keuze voor een complete beugelset.

Vespa Sprint val / sierbeugels kopen

Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in Vespa accessoires kunnen wij alles leveren op het gebied van Vespa sierbeugels. Wij hebben in ons assortiment rekening gehouden met iedereen. Zo hebben wij sierbeugels in het mat zwart, glans zwart en chroom.

Deze beugels kunnen natuurlijk ook dienen als valbeugels. Op deze manier is uw Vespa sprint beschermd tegen schade. Schade aan een Vespa Sprint is duur en kan soms lastig te herstellen zijn. Voorvalbeugels en achtervalbeugels besparen u in de toekomst mogelijk veel problemen.

Ook voor andere onderdelen of accessoires voor de Vespa kunt u altijd bij ons terecht. Neem hiervoor eens een kijkje in het navigatiemenu bovenaan de pagina of maak gebruik van de zoekfunctie.

Vespa Sprint beugels monteren

Het monteren van een Vespa beugel kunt u in de meeste gevallen eenvoudig zelf doen. Wij zorgen er altijd voor dat de bevestigingsmaterialen worden meegeleverd zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit is exclusief gereedschap.

Scroll naar top