Geen producten in je winkelmand
Menu

Vespa sprint banden & velgen

Hoewel er niet altijd bij stilgestaan wordt zijn Vespa Sprint banden een belangrijk onderdeel van de veiligheid. Het is dan ook belangrijk om ze op tijd te vervangen en niet te wachten totdat het te laat is. Onderhoud de banden goed en zorg voor de juiste spanning.

Scooter banden

In ons assortiment hebben wij een overzichtelijke selectie gemaakt van 12 inch scooterbanden. Dit is de maat die geschikt is voor de Vespa Sprint. Banden vormen het enige contact tussen u en de weg. Een goede grip is daarom belangrijk en daarom leveren wij alleen banden van de beste merken zoals Michelin.

White wall banden Vespa

Banden zijn niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar het geeft ook een mogelijkheid om uw Vespa te stylen. White wall banden zijn banden met een dikke witte rand. Deze staan vooral mooi in combinatie met zwarte velgen en andere zwarte accessoires.

Vespa Sprint banden kopen

Bij ons betaalt u veilig en eenvoudig uw scooter banden via Ideal, Paypal, creditcard, Bancontact, sofort banking of giropay.

Vespa sprint zwarte velgen

Ook velgen zijn een manier om uw Vespa mee te stylen. Daarom hebben wij in ons assortiment originele Vespa Sprint velgen in het zwart waarmee u uw scooter nog sportiever kunt maken.

Scroll naar top