Vespa sprint accessoires

De Vespa Sprint is de populairste Vespa scooter tot nu toe! Bij Jynkx is dat duidelijk terug te zien in ons assortiment. Wij hebben bijna alle Vespa Sprint accessoires die er verkrijgbaar zijn. Bij ons zijn alle artikelen eenvoudig te bestellen.

Hieronder is een overzicht van de meeste accessoires ingedeeld per categorie. Zie voor alle accessoires het menu bovenaan deze pagina.

Alarm & sloten Jynkx

Alarmen & sloten

Angel eye Vespa Sprint wit + blauwe devil eye ingebouwd

Angeleye

Banden en velgen Jynkx

Banden & velgen

Beugels & dragers Jynkx

Beugels & dragers

Vespa sprint hoezen & beenkleden

Hoezen & beenkleden

Vespa sprint led verlichting

Led verlichting

Vespa sprint onderhoud

Onderhoud

Opvoeren Jynkx

Opvoeren

Vespa sprint styling

Styling

Vespa sprint windschermen

Windschermen

Vespa Sprint zadels & zadelhoezen

Zadels & zadelhoezen

Custom Vespa Sprint

Wil je jouw Vespa sprint uniek maken of is er een onderdeel aan vervanging toe? Bij ons vind je alle onderdelen die je nodig hebt. Wij hebben veel populaire accessoires zoals: led verlichting, valbeugels, sierbeugels, windschermen, Zelioni, angel eye’s, white wall banden en voorrekjes & achterrekjes.

Sommige accessoires hebben ook nog een andere functie dan alleen zorgen voor de looks. Bent u opzoek naar een beenkleed, alarm, spiegels, handvatten, een buddydek of zadel? Deze hebben wij ook!

Vespa Sprint windscherm

Een windscherm is één van de populairste accessoires en heeft veel voordelen. Natuurlijk houdt het de wind tegen, maar je hebt ook geen last meer van insecten, de regen en in de winter houdt het de kou tegen.

Er zijn veel verschillende windschermen in verschillende maten. Zo kun je gaan voor een klassiek hoog windscherm of een sportief laag windscherm.

Uitvoeringen

De Vespa Sprint is uitgevoerd in verschillende modellen. Het meest bekende model is de normale Vespa Sprint 4-takt, maar er zijn ook nog de Vespa Sprint Sport 4-takt, Grigio Titanio en sinds 2018 zijn de injectie modellen op de markt.

Vespa Sprint accessoires kopen

Vespa Sprint accessoires bestellen is bij ons eenvoudig. Wij hebben een overzichtelijk assortiment en bieden veel verschillende betaalmethoden aan. Elke bestelling wordt verzonden met PostNL en is online te volgen via een track & trace code.