Geen producten in je winkelmand
Menu

Vespa S windscherm

Wilt u graag een Vespa S met windscherm? Vespa S windschermen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Bij Jynkx hebben we ons gespecialiseerd in accessoires voor Vespa scooters en windschermen zijn hier één van de belangrijkste onderdelen van. Alle soorten windschermen hebben een verschillende functie, dus zult u zich af moeten vragen of u puur gaat voor de styling, praktische kant of dat u het beste van beide wilt hebben.

Voordelen van een windscherm

Een windscherm houdt behalve de wind ook andere dingen tegen zoals regen, stof, zand en vervelende insecten. Ook kunt u hem gebruiken als zonnescherm.

Welk windscherm voor mijn scooter?

Wat is de belangrijkste reden dat u een windscherm aan wilt schaffen? Gaat u voor de styling, de praktische kant of misschien wel beide?

Een keuze die u als eerste moet maken is of u opzoek bent naar een hoog windscherm of een laag windscherm. Zoals gezegd heeft een hoog windscherm de meeste voordelen als u kijkt naar de praktische kanten die een windscherm te bieden heeft.

Een laag windscherm is puur voor de styling van uw Vespa S en houdt hier en daar wat regen tegen.

Als u deze keuze heeft gemaakt komt u voor een aantal andere keuzes te staan gaat u voor een transparant windscherm, een smoke windscherm of een laag zwart windscherm?

Hoog windscherm

Als u kiest voor een hoog transparant windscherm heeft u tijdens donkere dagen het beste zicht. Een nadeel is dat dit windscherm minder bijdraagt aan de styling van uw scooter dan een hoog smoke windscherm. Een hoog smoke windscherm heeft ook nog eens als voordeel dat het gebruikt kan worden als zonnescherm tijdens zonnige dagen.

Laag windscherm

Als u volledig gaat voor de styling van uw Vespa S, dan kiest u misschien wel voor een laag windscherm. De meest gemaakte keuze is een laag smoke windscherm.

Vespa windscherm monteren

Alle windschermen worden geleverd met een zwarte bevestigingsset. Hierdoor kunt u hem gemakkelijk thuis monteren of vastzetten. Omdat de montageset door ons al in elkaar is gezet hoeft u zich hier niet druk over te maken. U hoeft slechts de bevestigingsset te monteren in uw scooter en hier vervolgens het windscherm overheen te schuiven.

Vespa S windscherm kopen

Een Vespa windscherm bestellen doet u eenvoudig via onze webshop op de manier hoe u dat gewend bent. Betalen gaat altijd veilig via Ideal, Paypal, creditcard, Bancontact, Sofort banking of Giropay.

Scroll naar top