Geen producten in je winkelmand
Menu

Vespa S beugels & dragers

Wilt u een Vespa S met beugels? Tegenwoordig kunnen sierbeugels op een Vespa bijna niet meer ontbreken. Sierbeugels staan ook wel bekend onder de naam valbeugels omdat deze de eerste klap opvangen bij een valpartij. Hierdoor loopt uw scooter minder snel schade op en dat kan u een hoop geld besparen!

Soorten beugels

In ons assortiment hebben we een ruime keuze tussen verschillende soorten beugels. De populairste beugels zijn een voorbeugel en achterbeugel. Je hebt valbeugels in het mat zwart, chroom en glans zwart.

Scooter beugels kopen

Je hebt beugels origineel, maar ook van andere merken. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in Vespa s accessoires hebben wij bijna alles op het gebied van uw Vespa.

Zoals eerder gezegd hebben beugels meerdere doelen. Eén van deze doelen was uw scooter beschermen tegen schade, maar ook om uw scooter te stylen en uniek te maken kunt u sierbeugels gebruiken. Omdat er verschillende kleuren beschikbaar zijn kunt u bijna oneindig combineren met de accessoires die u al heeft of eventueel nog aan wilt schaffen.

Ook hebben we complete beugelsets. Zie hiervoor de speciale categorie met Vespa s beugelsets.

Vespa S beugels monteren

Het monteren van Vespa val of sierbeugels kunt u in de meeste gevallen zelf uitvoeren. Wij leveren de complete bevestigingsset (exclusief gereedschap) met al onze accessoires mee en de rest van de montage spreekt vaak voor zich.

Als u er echt niet uit komt kunt u gewoon contact opnemen via de mail: [email protected] en eventueel zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Meer Vespa S onderdelen

Naast beugels kunt u bij ons ook andere accessoires bestellen. Alle bestellingen worden bij u thuis afgeleverd en kunt u van tevoren online volgen via de track & trace code. Alle betalingen verlopen veilig via de door u gekozen betaalmethode. Onze betaalmethodes zijn: Ideal, Paypal, creditcard, Bancontact, Sofort banking en Giropay.

Scroll naar top