Geen producten in je winkelmand
Menu

Vespa Primavera zadels & zadelhoezen

Als u opzoek bent naar een nieuw Vespa Primavera zadel, kijk dan eens tussen onze zadels en custom zadelhoezen. Alle zadels zijn origineel van Vespa. Een zadelhoes kunt u gebruiken om uw oude zadel opnieuw te bekleden. Omdat er maar weinig mensen zijn met een custom zadel zal uw Vespa er echt uitspringen.

Vespa Primavera zadel vervangen

Het komt nog wel eens voor dat er een gat ontstaat in de hoes van uw oude zadel. Ook bij een poging tot diefstal wordt het zadel vaak opengebroken. Als u in dit geval zoekt naar een nieuw zadel is het vaak voordeliger om te kiezen voor een custom zadel of zadelhoes. Dit komt omdat een standaard nieuw Vespa zadel van zichzelf zeer prijzig is.

Door een nieuwe hoes te kopen stijgt uw Vespa in waarde en bij de aanschaf van een standaard origineel zadel is dit niet het geval.

Custom Vespa Primavera zadel kopen

In onze webshop hebben wij de keuze uit custom zadels met verschillende soorten printen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een slangenleer print en een Audi rs look zadel. Als u zich echt wilt onderscheiden van de rest, kies dan voor een custom Vespa Primavera zadel!

Een Vespa Primavera buddy bij ons bestellen is zeer eenvoudig. Ook voor andere Vespa Primavera accessoires en onderdelen kunt u bij ons terecht. Als uw onderdeel er niet tussen staat kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected] of door te bellen naar 030 – 20 22 419.

Scroll naar top