Vespa Primavera windschermen

Bij Jynkx hebben we een ruime keuze aan Vespa Primavera windschermen. Windschermen hebben verschillende functies en dat is ook de reden dat er zoveel verschillende soorten en maten bestaan. Gaat u meer voor de praktische kant, is het puur voor de styling van uw Vespa of bent u opzoek naar een windscherm die geschikt is voor beide?

 • Windscherm Vespa Primavera hoog smoke + bevestigingsset
 • Windscherm Vespa Primavera hoog transparant + bevestigingsset
 • Windscherm Vespa Primavera smoke hoog (made in EU Primavera logo)
 • Windscherm Vespa Primavera laag transparant + bevestigingsset
 • Windscherm Vespa Primavera laag donker smoke + bevestigingsset
 • Windscherm Vespa Primavera laag smoke + bevestigingsset
 • Windscherm Vespa Primavera zwart laag + bevestigingsset
 • Windscherm Vespa Primavera transparant hoog + bevestigingsset origineel
 • Windscherm Vespa Primavera transparant laag bevestigingsset origineel
 • Windscherm Vespa Primavera smoke laag + bevestigingsset origineel
 • Windscherm beschermhoes universeel

Wat zijn de voordelen van een windscherm?

Een windscherm is niet alleen handig tegen de wind, maar ook in andere weersomstandigheden kan een Vespa Primavera windscherm van pas komen. U bent altijd beschermt tegen regen, stof, zand en insecten. Op een zonnige dag is een hoog smoke windscherm de perfecte uitkomst tegen de zon.

Welk windscherm past bij mij?

Voor de Vespa Primavera zijn er verschillende modellen windschermen. Als eerste is het belangrijk om te bedenken wat de reden is dat u een windscherm wilt.

Als u geen last wilt hebben van de wind tijdens het scooter rijden is de beste optie een hoog windscherm. Voor het beste zicht kiest u dan voor een hoog transparant windscherm.

Als u zowel uw scooter wilt stylen en geen last meer wilt hebben van de wind, dan is de beste optie een hoog smoke windscherm voor de Vespa Primavera.

Vespa Primavera windscherm monteren

Het monteren van een windscherm is voor de meeste mensen makkelijk te doen. Bij ieder windscherm leveren wij een zwarte bevestigingsset. Deze is door ons al zorgvuldig in elkaar gezet, dus het enige wat u nog hoeft te doen is deze set monteren in uw Vespa Primavera. Hier schuift u dan het windscherm overheen. Vergeet hierbij niet eerst de 4 zwarte dopjes te monteren.

Vespa Primavera windscherm kopen

De Vespa Primavera is één van de populairste modellen Vespa scooters. Er zijn ontelbaar veel accessoires die u kunt gebruiken om het scooter rijden nog aangenamer te maken of om hem uniek te maken.

Windschermen voor de Vespa Primavera zijn er in alle soorten. Door ons ruime assortiment zult u altijd het model vinden waar u naar opzoek bent. Wij hebben zowel een origineel windscherm als windschermen van andere merken.

Ook voor alle andere Vespa Primavera accessoires of onderdelen kunt u bij ons terecht.