Geen producten in je winkelmand
Menu

Vespa Primavera led verlichting

Led verlichting is tegenwoordig niet meer weg te denken op Vespa scooters. Zo ook niet op de Vespa Primavera. Bij Jynkx hebben we alle soorten Vespa Primavera led verlichting. Ons assortiment van led verlichting bestaat onder andere uit: knipperlichten met dagrijverlichting, led tube achterlichten en normale led achterlichten. Ook zijn wij één van de enige in Nederland en België die complete koplampunits aanbieden met een led angeleye.

Waarom led verlichting?

De lichtopbrengst van led verlichting is vele malen groter dan dat van standaard halogeen verlichting. Hiermee verbeter je zichtbaarheid in het verkeer waardoor gevaarlijke situaties voorkomen kunnen worden. Het is niet alleen belangrijk om andere verkeersdeelnemers goed te kunnen zien, maar nog belangrijker is het om zelf gezien te worden.

Als scooterrijder ben je enorm kwetsbaar in het verkeerd, dus is het verstandig om er zoveel mogelijk aan te doen om zichtbaar te blijven.

Vespa Primavera led verlichting kopen

Bij Jynkx kun je jouw Vespa led verlichting eenvoudig online bestellen. Wij hebben een ruim aanbod met accessoires voor uw Vespa of Piaggio scooter. Bent u opzoek naar andere Vespa Primavera accessoires? Maak dan gebruik van de menubalk bovenaan de website om het geschikte onderdeel te vinden.

Voor vragen kunt u ons bereiken via de mail: [email protected]

Scroll naar top