Vespa lx zadels & zadelhoezen

Als u opzoek bent naar een Vespa lx zadel raden wij aan om te kiezen voor een zadel met een custom zadelhoes. Een custom zadel biedt namelijk veel voordelen boven een standaard zadel. Het is één van de accessoires waarmee u uw Vespa kunt onderscheiden van de rest. Alle Vespa zadels & zadelhoezen zadels in onze webshop zijn origineel en opnieuw bekleed op een professionele manier.

  • Custom zadelhoes buddydek Vespa lx rood
  • Custom zadelhoes buddydek Vespa lx wit

Wat zijn de voordelen van een custom zadel?

De Vespa lx werd voor het eerst geleverd in 2005. De meeste van deze scooters hebben er inmiddels wel een aantal kilometers op zitten waardoor zadels versleten kunnen zijn of zelfs wat scheurtjes hebben.

Behalve dat dit er niet netjes uitziet kan het na een regenachtige dag ook vervelend zijn om op te rijden. Ook na een poging tot diefstal is vaak het zadel opengebroken waardoor deze vervangen moet worden.

Het is bijna altijd voordeliger om te kiezen voor een custom zadelhoes dan voor een standaard Vespa zadelhoes. Een custom zadel laat uw scooter namelijk in waarde stijgen waardoor u een groot deel van de investering bij verkoop gewoon weer terug krijgt.

Natuurlijk is het ook een investering in uw plezier en zult u van een custom zadel weer jaren lang kunnen genieten. Iets wat bij een standaard zadel veel minder het geval is.

Vespa lx zadel kopen

Via onze webshop kunt u een custom zadel bestellen. Zadels zijn beschikbaar in verschillende stylen.

Vespa lx stylen

Omdat wij specialist zijn in Vespa accessoires kunt u ook voor andere Vespa lx onderdelen bij ons terecht.