Vespa lx windscherm

Heeft u een Vespa lx, maar wilt u graag een Vespa lx met windscherm? Wij hebben verschillende soorten windschermen beschikbaar. Een windscherm is misschien wel het belangrijkste accessoire voor op een Vespa. Windschermen zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen. Hoog, laag, smoke of transparant. Er zijn keuzes en combinaties genoeg. Welk type u wilt hangt af van het doel waarvoor u een windscherm aanschaft.

  • Windscherm Vespa Lx hoog smoke +bevestigingsset
  • Windscherm Vespa Lx hoog transparant + bevestigingsset
  • Windscherm Vespa lx transparant hoog + bevestigingsset origineel
  • Windscherm Vespa Lx laag transparant + bevestigingsset
  • Windscherm Vespa lx transparant laag + bevestigingsset origineel
  • Windscherm Vespa lx smoke laag + bevestigingsset origineel
  • Windscherm Vespa lx zwart laag + bevestigingsset
  • Windscherm Vespa lxv transparant hoog + bevestigingsset origineel
  • Windscherm beschermhoes universeel

Wat zijn de voordelen van een windscherm?

Dat een windscherm bedoeld is om minder last van de wind te hebben mag duidelijk zijn, maar ook houdt het insecten, regen, stof en zand tegen.

Een geschikt windscherm kiezen

Waarom wilt u een windscherm? Wilt u puur uw scooter stylen, wilt u geen last meer hebben van wind en insecten of vind u het allebei even belangrijk?

Als u deze vraag heeft beantwoord weet u waarschijnlijk ook al of u een hoog windscherm of laag windscherm wilt aanschaffen. Vervolgens hebben we nog een transparant windscherm of een smoke windscherm.

Vespa lx hoog windscherm

Als u uw keuze volledig baseert op de praktische kanten van een windscherm, dan gaat u waarschijnlijk voor een hoog transparant windscherm. Dit windscherm draagt alleen wel minder bij aan de styling van uw Vespa lx.

Als u zowel de styling als praktische kant belangrijk vindt kunt u het beste gaan voor een hoog smoke windscherm. Een smoke windscherm heeft ook als voordeel dat het dient als zonnescherm tijdens zonnige dagen.

Vespa lx laag windscherm

Bij een laag scherm is de populairste keuze een laag smoke windscherm. Dit accessoire draagt echt bij aan de styling van uw scooter en omdat niet veel mensen het hebben maakt het uw scooter pas echt uniek!

Windscherm monteren

Al onze windschermen hebben een origineel model. Ze worden compleet geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. De meeste van onze windschermen komen met zwarte bevestiging tenzij dit anders wordt vermeld of op de foto te zien is.

De bevestigingsset is door ons al in elkaar gezet, dus voor u is het een kwestie van monteren op de scooter en het windscherm er overheen schuiven.

Vespa lx windscherm kopen

Alle Vespa lx windschermen kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen!