Geen producten in je winkelmand
Menu

Vespa lx banden & velgen

We hebben verschillende Vespa lx banden voor als u uw oude scooterbanden wilt vervangen. Bent u opzoek naar een voorband, achterband of een complete bandenset? Let hier goed op omdat de bandenmaten hiervan verschillend zijn. Wij hebben scooterbanden van de bekende merken zoals Michelin, Sava en Maxxis.

Vespa lx bandenmaat

Het is belangrijk om te kijken welke band u wilt vervangen zodat u de juiste maat kunt bestellen. De bandenmaat van de Vespa lx is gelijk aan die van de lxv en S.

Bandenmaat voorkant: 110-70-11
Bandenmaat achterkant: 120-70-11

Als u weet welke bandenmaat u nodig heeft kunt u de keuze maken tussen verschillende type en merken banden.

Ook voor scooterbanden bestaan er zomerbanden en winterbanden. Wordt uw Vespa lx vooral gebruikt tijdens mooi weer? Dan zullen zomerbanden zorgen voor het beste resultaat. De populairste banden zijn de Michelin citygrip scooterbanden. Als u vaak te maken heeft met temperaturen van 7 graden of minder is het een goede keuze om winterbanden te monteren.

Heeft u geen zin om telkens van banden te wisselen, maar wilt u tijdens alle weersomstandigheden optimaal gebruik van uw scooter maken? Hiervoor zijn de Sava MC white wall banden perfect geschikt!

Behalve dat deze banden geschikt zijn voor verschillende weersomstandigheden, white wall banden hebben een dikke witte ring aan de zijkant waarmee u uw scooter nog meer op laat vallen tussen de rest.

Vespa lx bandenspanning

Het onderhouden van uw scooterbanden begint met het zorgen voor een goede bandenspanning. Wat is de beste Vespa lx bandenspanning? Vespa adviseert het volgende:

Spanning bij 1 persoon:
Spanning voorband: 1,72 bar
Spanning achterband: 1,96 bar
Bij twee personen is het advies 2,21 bar.

Vespa lx banden kopen

Vespa lx banden bestellen gaat gemakkelijk online via onze webshop!

Scroll naar top